Naši proizvodi

204 200 206 302

 

Prima blueberry d.o.o. se trudi da svojim kupcima, pored odličnog kvaliteta sveže borovnice, ponudi i lepezu raznih pakovanja prilagođenih potrebama određenog tržišta.

Borovnicu za tržište Evropske unije i Ruske federacije kao i za tržište Arapskih emirata i skandinavskih zemalja pakujemo u plastične posude od 0,125g i 0,250 g i transportne kartonske kutije u koje staje 8 takvih posuda. Imamo pripremljena pakovanja i za trzište Velike Britanije. Ovde se koriste specijalne posude od 0,125 i 0,225 grama, takođe i posebne veće transportne kutije u koje se pakuju ove posude. Sve ovo prilagođeno je zahtevima tog tržišta. Uz blagovremeni dogovor možemo obezbediti i druga pakovanja, postujući želju svakog kupca.

Imamo i specijalnu ponudu, to je ručno brana borovnica direktno u posude za pakovanje. Ova boravnica bez ikakvih dodatnih manipulacija zadržava svoj prirodni izgled, boju i ukus, pružajući svojim konzumentima neponovljivo zadovoljstvo.

Možemo ponuditi i izvesne količine mix-pakovanja borovnice i maline. Na ovaj način proširujemo asortiman naše ponude.

Prima-blueberry d.o.o. vam nudi svoje proizvode odličnog kvaliteta, u najmodernijim pakovanjima koja se danas koriste u svetu. Vršimo strogu kontrolu pakovanja tako da do vas mogu doći samo krupni, sočni, čvrsti i neoštećeni plodovi.

Uverite se u kvalitet naših proizvoda!

dsc_9307

dsc_9294

18

11  3